PSEG overtager To Solar Projekter fra BayWa re

PSEG overtager To Solar Projekter fra BayWa re

Udgivet den 15. mar 2019

PSEG Solar Kilde meddelte i dag, det har købt to North Carolina solfarme at blive udviklet af BayWa re Byggeri begyndte sidste måned på fem Gafler Solar, som vil være en 25.9MW-DC facilitet når afsluttet, og Nord Halifax Solar, som vil være en 26.9MW -dc facilitet. Begge anlæg forventes at gå i drift i løbet af fjerde kvartal af 2019. Købet repræsenterer en samlet investering på ca $ 65 million. 

De fem gafler Projektet er beliggende i Warren County, NC, omkring 60 miles nordøst for Raleigh, NC The North Halifax Projektet er beliggende i Halifax County, NC, omkring 80 miles nordøst for Raleigh. Hvert projekt har en 10-årig magt købsaftale med Virginia Electric Power Co Det er de femte og sjette sol-projekter, der PSEG Solar Source har påtaget med BayWa re, der vil føre tilsyn med konstruktion, indkøb og konstruktion til projekterne og også yder operationel og vedligeholdelse, når solfarme gå i tjeneste.

”Dette projekt er en anden stor mulighed for os at samarbejde med BayWa re De er en førsteklasses udvikler,” siger Sarah Hetznecker, formand for PSEG Solar Source. ”Vi fortsætter med at forfølge projekter, der vil vokse vores vedvarende energi forretning. Dette opkøb er endnu et eksempel på PSEG forpligtelse til at være en førende ren energi udbyder.”

Mere end 75.000 monokrystallinske solpaneler vil blive installeret på Five Forks facilitet, mens den nordlige Halifax facilitet vil kræve installation af ca. 78.000 solpaneler. Panelerne vil blive monteret på enkelt-akse sporingssystemer, der følger solens vej til at optimere generation.

”BayWa re er stolte af vores fortsatte samarbejde med PSEG i at annoncere disse transaktioner. PSEG har været førende i vedvarende investeringer og vilje til grønnere PJM nettet og vores partnerskab fortsætter med at vokse,”siger Jam Attari, administrerende direktør for BayWa re Solar Projects LLC. ”Som en global energivirksomhed vedvarende, er vi forpligtet til at levere best-in-class projekter, der efterlader en positiv fodaftryk i samfundet, og give en bæredygtig investeringsafkast til vigtige interessenter og partnere.”


Indlæg tid: Mar-29-2019